loading...

چاپ مركزي

خدمات چاپ

بازدید : 411
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

پوستر ازجمله سوژه‌هاي موردعلاقه من جهت طراحي است چون قوانين آن با بكارگيري روش‌هاي مختلف قابل‌انعطاف هستند و ازاين‌رو مي‌توان چاپ تراكت خلاقانه و جسورانه عمل كرد و احساسات همگان را برانگيخت. برخي از پوسترها نظير چاپ تراكت پوسترهايي مربوط به موسيقي و وقايع، انسان را هيجان‌زده مي‌كنند و برخي ديگر تنها چاپ تراكت منبعي چاپ كارت ويزيت براي اطلاعات هستند. نكته اصلي در طراحي پوستر، ايجاد تعادل و هماهنگي بين عنوان، چاپ تراكت كپي، تصاوير و آرم‌هاست. وقتي اين مورد محقق شد يك پوستر ايده آل خواهيد داشت.شناخت چاپ تراكت نوع مخاطب و نوع محصول / خدمات / حوادث اولين جز از اطلاعات منتقدانه براي يك چاپ تراكت پوستر بشمار مي‌رود. بعد از آن حالات، احساسات يا عكس‌العمل‌هايي كه از طريق چاپ تراكت رنگ‌ها، فونت و شكل‌ها هدايت مي‌شوند كار را تمام مي‌كند.در ادامه، ۲۵ نكته عنوان‌شده كه با بكارگيري آنها مي‌توان تم يك طراحي كه حاوي پيام پوستر است را دريافت كرد. ۱- استفاده از رنگ‌ها در جهت توليد انرژي، استنباط تم و جلب‌توجه رنگ يك جنبه از انرژي است كه طيف وسيعي دارد. رنگ‌ها چاپ تراكت با توليد انرژي بر درك تم طراحي و جلب‌توجه نقش بسزايي دارد. با توجه به موضوع پوستر، چاپ تراكت رنگ‌ها ممكن چاپ تراكت است پررنگ، نامحسوس و يا رمانتيك باشند. شما مي‌توانيد با همه رنگ‌ها كار كنيد.

برچسب ها تراكت , چاپ , چاپ تراكت ,
بازدید : 372
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

دربار‌ه شروع چاپ سنگي در ايرانيان چاپ تراكت روايات متعددي وجود دارد، اما روايت قوي‌تر اين است كه چاپ سنگي را براي نخستين چاپ تراكت بار ميرزا صالح شيرازي در تبريز راه‌اندازي كرد. ميرزا صالح كه از سوي دولت چاپ تراكت ايران براي فراگيري هنرهاي جديد به اروپا رفته بود، در بازگشت چاپ تراكت يك دستگاه چاپ سنگي با خود به تبريز آورد كه آن را در سال ۱۲۲۵ هجري قمري راه انداخت. چاپخانه سنگي در مدت كوتاهي در تهران، اصفهان و سپس ساير شهرهاي ايران تاسيس شد و چاپ تراكت بيش از ۵۰ سال تنها روش چاپ در ايران بود و تا اواخر دور‌ه قاجار، هر چه در ايران چاپ مي‌شد، به روش چاپ سنگي بود. البته هشت سال قبل از ورود چاپ سنگي به ايران چاپ سربي چاپ تراكت راه‌اندازي شده بود، ولي به علت هزينه و زحمت زياد آن، پس چاپ تراكت از ورود چاپ سنگي، كنار گذاشته شد ولي بعدها در اواخر دور‌ه چاپ تراكت قاجار دوباره استفاده از حروف سربي رايج گرديد.

برچسب ها چاپ تراكت , تراكت , چاپ ,
بازدید : 308
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

واژ‌ه چاپ و صورت قديمي‌تر آن «چهاپ» را برگرفته از تراكت واژ‌ه مغولي چاو دانسته‌اند كه به معناي «فشردن سطحي بر سطح ديگر» است. چاپ در تراكت لغت به‌معناي نقش، اثر، مُهر و نشان آمده است و در متون مختلف كلمات طبع، باسمه، و تافت به‌عنوان مترادف آن به‌كار رفته است. چاپ در اصطلاح، به عمل، فن، و صنعت تكثير صورت و نقش‌هاي دوبعدي مانند حروف، ارقام، تراكت خط‌ها، تصويرها، و… به‌وسيله انداختن اثر اين نقش‌ها بر كاغذ، پارچه، يا مواد ديگر، به‌ويژه چاپ مواد خواندني، با تصوير يا بدون تصوير بر روي كاغذ گفته مي‌شود، حتماً اين بخش پورتال آسموني را كامل بخوانيد. در تعريفي ديگر، تراكت چاپ مجموع عملياتي است كه متن خام را به اثر درخور انتشار مانند كتاب، مجله، روزنامه، و جز آن تبديل كند. چاپ بر روي كاغذ شناخته شده‌ترين كار چاپي است.امروزه با پيشرفت تكنيك‌هاي چاپ اين عمل روي مواد سلولزي، نايلوني، پارچه اي، چرمي، مواد تراكت شيمياي، فلزي، شيشه‌اي با اشكال صاف يا ناهموار، مقعر يا محدب و … صورت مي‌گيرد تراكت. چاپخانه نيز در لغت به‌معناي محل چاپ كردن و در متون مختلف كلمات مطبعه، دارالطباعه، و باسمه‌خانه به‌عنوان مترادف آن به‌كار رفته است. چاپخانه مؤسسه يا كارگاهي است كه از عهد‌ه انجام كارهاي تراكت چاپي بر روي كاغذ و ساير اشيا از طريق انواع چاپ برآيد و به تعبيري ديگر، تراكت محلي است تراكت كه چاپ كتاب، نشريات، و مانند آن در آنجا انجام مي‌گيرد. امروزه، چاپ به عنوان يك فرآيند انبوه صنعتي در نظر گرفته مي شود كه تراكت بخش اساسي صنعت نشر و بخش مهمي از فعاليت‌هاي اداري و حكومتي زا شامل مي‌شود.

برچسب ها تراكت , چاپ ,
بازدید : 509
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

در مقوله مديريت رنگ، كاليبره كردن يعني چاپ كارت ويزيت تغيير روش عملكرد و رفتار چاپگر به يك وضعيت قابل پيش بيني كه در آن تراكم جوهر و مقادير رنگ، شناخته شده و پايدار باشند. براي دستيابي به رنگ دقيق و صحيح و به منظور بهره وري از مديريت تراكت رنگ(و براي ايجاد پروفايل ها كه در قسمت بعدي شرح داده مي شود )يك چاپگر بايد از حيث خروجي ثابت و نامتغير باشد؛ كاليبره سازي براي همين هدف در نظر گرفته شده است: يعني چاپگر را به اين وضعيت مي رساند.

تعداد صفحات : 22

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 225
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 9
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 11
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 36
  • بازدید ماه : 163
  • بازدید سال : 348
  • بازدید کلی : 1832065
  • <
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه